2010 m. rugpjūčio 4 d., trečiadienis

Populiariausias pasirinkimas - žaliuzės

Į ką atkreipiate dėmesį eidami pro pastatą? Taip, dauguma atsakys, jog į langus. Langai – tarsi pastato akys, juose atsispindi visas pastato grožis. Ir tai nėra naujų laikų išsigalvojimas, jau senų senovėje žmonės puošdavo savo langus, taip suteikdami pastatui tam tikro šarmo, gyvybingumo ar žaismingumo. Kalbėdami apie įmonės patalpas, visuomet turime kalbėti ne vien tik apie interjerą, tačiau taip pat ir apie eksterjerą. Paties pastato puošyba tikrai nėra įprastas dalykas, tačiau langų puošybai dėmesys tikrai turi būti skiriamas.

Langų puošybos elementų galėtume atrasti begalę: užuolaidos, romanetės, žaliuzės, „roletai“ – ir tai tik keletas įmanomų langų puošybos būdų. Tačiau akivaizdu, jog ne visi šie elementai tinka taip vadinamam ofisiniam stiliui. Dažniausiai pasirenkamas langų puošybos elementas yra žaliuzės. Kodėl? Būtent šis langų puošybos elementas suteikia įmonės interjerui solidumo, oficialumo. Žaliuzės puikiai atrodo tiek pastato viduje, tiek išorėje.

Plačiau: http://zaliuzeskaune.lt


Žinoma, įmonės žaliuzes renkasi ne vien dėl geros jų išvaizdos. Žaliuzės yra žymiai funkcionalesnės už kitus langų puošybos elementus. Daugiausiai laiko praleidžiame savo darbo kabinete, kur labai svarbus yra patalpos apšvietimas. Žaliuzių pagalba į patalpą patenkantį šviesos kiekį reguliuoti yra patogiausia.

Taigi, tampa akivaizdu, kodėl žaliuzės šiandien išlieka populiariausiu pasirinkimu – jos išvaizdžios, jų priežiūra nereikalauja jokio ypatingo dėmesio, o funkcionalumu žaliuzės pralenkia tiek „roletus“, tiek romanetes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą