2010 m. liepos 20 d., antradienis

Apsauginės žaliuzės – būdas norint užtikrinti namų saugumą

Šalyje vis dar tvyro ekonominės krizės nuotaikos. Dėl ekonominės padėties Lietuvoje stipriai išaugo ir įvairių nusikaltimų, sukčiavimų, o labiausiai vagysčių skaičius. Padidėjo apiplėšimų gatvėse bei įsilaužimų į namus. Tokios vagystės gali baigtis tikrai liūdnai – galime likti ne tik be pinigų, tačiau ir be svarbiausių savo dokumentų, jau nekalbant apie vertingus ir brangius daiktus.

Galbūt vakar buvo apvogtas Jūsų kaimynas? Pagalvokite, kokia tikimybė, jog būsite apvogtas ir Jūs? Žmonėms, kurie galvoja, jog „man niekuomet taip negalėtų atsitikti“ dažniausiai atsitinka dvigubai daugiau nelaimių. Kodėl? Atsakymas gana elementarus – jie paprasčiausiai per mažai nuo jų saugojosi.

Kaip tinkamai apsisaugoti nuo įsilaužėlių? Šiandien yra tikrai nemažai priemonių leidžiančių tai padaryti pradedant įvairiomis apsauginėmis sistemomis ir baigiant apsauginėmis žaliuzėmis.

Apsauginės žaliuzės yra bene dažniausiai pasirenkamas variantas. Taip yra dėl to, jog jos užtikrina pastato apsaugą, tačiau nėra tokios brangios kaip įvairios apsaugos sistemos.

Tokios apsauginės žaliuzės yra montuojamos pastato išorėje. Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, jog jos ne tik atlieka pastato apsauginę funkciją, tačiau taip pat turi ir kitų privalumų. Čia.Šios žaliuzės pasižymi gera šilumos izoliacija, taip pat gera garso izoliacija. Šios žaliuzės atrodo estetiškai ir netgi puošia namą – pastatas atrodo modernesnis. O svarbiausia - apsauginės žaliuzės suteikia galimybę apsaugoti savo turtą neišleidžiant daugybės pinigų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą