2010 m. gruodžio 8 d., trečiadienis

Kaip išsirinkti apsaugines žaliuzes?

Daug žmonių renkasi apsaugines žaliuzes norėdami apsaugoti savo namus nuo įsilaužėlių. Tiesa, tai nevienintelė apsauginių žaliuzių paskirtis. Jos daug universalesnės nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Apsauginės žaliuzės padeda apsisaugoti nuo atšiauraus oro, kaip stiprus vėjas, netgi uraganų padarinių. Taip pat padėti išlaikyti šilumą žiemą ir apsaugoti nuo ikirių saulės spindulių vasarą. Tiesa, retam žmogui reikalingos universalios apsauginės žaliuzės. Uraganai ir daugelis kitų grėsmių Lietuvoje nėra labai aktualūs. Taigi, norint nusipirkti tinkamiausią produktą reikia suprasti savo poreikius.

Pirmiausia nuspręskite, kokio storumo ir atsparumo žaliuzių jums reikia. Galite pasirinti ne tik skirtingo storio, bet ir kelių sluoksniu apsaugines žaliuzes. Aišku, kuo storesnės ir daugiau apsaugos teikiančios žaliuzės, tuo daugiau jos reikalaus vietos. Tai gali rėžti akiį. Jei pasirinksite labai storas ar papuoštas sunkiu dvigubu šarvu, turėsite apsvarstyti žaliuzių pakėlimo ir nuleidimo technikos pirkimo variantą. Jos gali būti tikrai sunkios.

Ar jums reikalinga visiška tamsa? Apsauginės žaliuzės gali būti visiškai sandarios ir vientisos. Tokiu atveju nei vienas saulės spinduliukas į jūsų „tvirtovę“ nepatektų. Jei tai neatrodo gera mintis ir žinote, kad gali tekti uždaryti žaliuzes, kai būsite namuose, verčiau rinkitės modelius, kurie praleidžia dalį šviesos.

Ar jums svarbu stilius? Žinoma, gražu, kai jūsų namo architektūra ir žaliuzių stilius dera, tačiau galbūt tai visiškai nereikalinga verslo įmonei. Jai svarbiausia žaliuzių teikiama nauda.

Bet kuriuo atveju, stilius nėra didelė problema. Užsakant žaliuzes galima pasirinkti įvairias spalvas. Taip pat labai svarbu montavimo būdas. Pasirinkus tinkamus montavimo sprendimus, suskleistos žaliuzės gali būti beveik nematomos.

http://zaliuzeskaune.lt/apsaugines-zaliuzes-langines

Jau minėjau, kad svarbu apgalvoti ir pasitarti su konsultantu, kokiu būdu apsauginės žaliuzės bus pakeliamos. Elektriniai motorai būtini tik labai didelėms, panašioms į garažo vartus žaliuzėms. Tiesa, ir juos galima pakelti užtektų dviejų žmonių jėgos.

Taigi, pasirinkite apsaugines žaliuzes, kurios geriausiai patenkins jūsų poreikius. Nevisada reikia universalaus daikto. Dažniausiai tereikia suprasti, kokia bus daikto paskirtis. Tai padeda sutaupyti daug pinigų ir brangaus laiko.

apsauginės žaliuzės

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą